»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jeg ønsker å saksøke noen
January 7th, 2012 by admin

I USA synes folk saksøke hverandre i prinsippet hele tiden. Eller kan dette bare være min bias kikket ut. Jeg er i hvert fall ganske sikker på at ulike mer eller mindre fjernt søksmål er mer vanlig over Atlanteren enn her uansett. I det siste har jeg også fått litt spent på å faktisk saksøke noen, noen, for noe helt absurd. Nå er jeg ikke sikker på hva det ville være. Men jeg kan sikkert finne noe. McDonalds er trolig ikke noe poeng å gå på. For én ting, har det allerede gjort og også de er sannsynligvis klar for den store hamburger kjeden nå og har vært dyre og dyktige advokater som er klare til motangrep. Nei, det er noe mindre bedrifter som fortsatt har mye penger nok best. Siden da har jeg en godt gjennomtenkt argumenter. Du kan ikke bare si at “produktet ga meg benskjørhet“. Nei, jeg har til å gjennomgå ulike medisinske undersøkelser og deretter knekke alt. Det beste ville være kanskje en slags mental angst. Ubehagelig og vanskelig å motbevise.


Leave a Reply