»
S
I
D
E
B
A
R
«
Flere ting skal være gratis
February 2nd, 2012 by admin

Jeg er bestemt av den oppfatning at mange flere ting bør være gratis. Hvorfor skulle du må betale for ting, likevel? Jeg har aldri likt det på noen måte. Nei, bør flere ting være gratis. Det er ikke rimelig at jeg skal måtte betale gode penger for ting som pastinakk, bildeler eller klær. De bør ikke koste noe i det hele tatt etter min mening. Alle bør også ha fri tilgang til gratis annonser. Mange rundt problemene og vanskelighetene vi leve med og ansikt i dagens samfunn ville bli eliminert ved et hjerneslag hvis bare alle former for reklame ble gratis. Jeg tror fullt og fast. Ingen ville bli slått eller forfulgt, ville det ikke være noen fattigdom eller misbruk i aldershjem hvis folk kunne annonsere helt gratis. Men det synes å være en innebygd motstand mot slike endringer i visse deler av vårt samfunn. Dette har alltid vært forstått, men det betyr ikke at du må like det.


Leave a Reply